Inspiration med alla nyheter i butiken!

Ljuset, ja det är så välkommet nu! Denna tiden när man är som tröttast så börjar äntligen dagarna bli ljusare och längre. Den härliga känslan av torr, snöfri asfalt, solsken och fågelkvitter är bara helt fantastisk! Nu vill man få in vår i hemmet, börja planera för uterum och trädgård. Våren är äntligen inom räckhåll och på riktigt, det känns inte minst i butiken när alla nyheter kommer hem och vi får plocka fram nya produkter i massor. När vi började packa upp Ernst nya produkter kände vi direkt att nyheterna var helt rätt och passar in i den nya trenden. Med de nya stengodsvaserna kommer man att kunna skapa så fina enkla bordsdukningar till grillkvällar eller de större festerna. Man kan bara föreställa sig ett härligt långbord i trädgården med sommarmat och vaserna i olika storlekar….Tänk ranunkler, daggkåpa och underbara sommarblommor…….!

ernst stengodsvaser

Ernst vas natur

Ernst nya stengodsvaser i olika modeller är så fina att kombinera tillsammans i olika storlekar. "I det enkla bor det vackra"

ernst oljelampa

Ernst oljelampa stor

Oljelampan är en ny favorit som kommer ge ett härligt sken på terrassen eller uteplatsen i sommar...

ERNST oljelampa i cement skapar en härlig stämning utomhus. Finns i två storlekar och ger ett härligt sken. Ernst är fantastiskt duktig på att laga mat och framför allt på att skapa mysfaktor genom sin enkla rena produkter. Han har skapat så många fantastiska produkter som stämmer in i varje hem och också givit oss så många roliga skratt med olika citat genom åren och mitt absoluta favoritcitat är “Är man avslappnad nog för att sitta och titta på en nyckelpiga en stund slipper man äta magmedicin till hösten.” Tänk om man kunde stanna upp i stressen ibland och bara njuta av det enkla som han uppmanar oss att göra!

Bubblan glasvas ljusrosa wikholmform

Bubblan vas ljusrosa mellan

Vi är så stolta att ha Wikholms produkter i vårt sortiment. De är så duktiga på att hitta rätt former och produkter vid varje säsong. Bubblan har blivit en favorit i butiken och har kommit i denna ljusa underbara rosa nyansen i vår!

Wikholm är en av våra större leverantörer och de skapar så fina produkter till varje säsong som den nya ljusrosa Bubblanvasen. Den har så vacker mild nyans som blir så fin att bara dekorera med en vild bukett eller bara några fina gröna blad!

Wikholm är duktiga på att skapa produkter som vi inom blomsterbranchen kan kombinera med vackra blommor och skapa fina miljöer med. I år har de skapat en liten söt vas med clip som man kan sätta på kala grenar och bara dekorera med en liten blomma eller något grönt som gör en så fin, enkel blomsterdekoration att ha i en vacker glasvas, eller fästa den på en gren när man har dukat under trädet för eftermiddagsfikat i trädgården. Det är ju det lilla som gör så mycket!

glasvas med clip for grenar

Denna lilla söta Selma clipvasen finns i tre olika modeller. Den ger så mycket liv åt kala vackra grenar!

provrorsvas

Med Selma provrörsvas kan du snabbt fixa en fin bordsdukning.

Selma provrörsvas är nio små provrör som sitter i hop i en vas och som man snabbt och enkelt fixar en bordsdukning med när man inte hinner fixa till buketter. Finns i två storlekar och passar perfekt att sätta ihop till en lång dekoration på middagsbordet. Man behöver inte många blommor för att göra ett fint festbord och man behöver inte ha blommor i alla rör, det är så fint att mixa sina favoritblommor och gröna blad och hur smidigt som helst har du gjort ett härligt blomsterarrangemang som alla kommer vara imponerade över! Du kommer briljera!

Vi är också så stolta över våra nya doftljus! Med “Burn cancer” ljusen skänker du 10% som går oavkortat till Ung cancer. De är så vackra med sitt fina budskap, vem är ljuset i mörkret för dig och vem är du ljuset för? Ung cancer är en organisation som jobbar dagligen med att stötta unga vuxna som drabbas av cancer. En fin gåva med ett fint budskap som sprider ljus och värme.

Burn Cancer, victorian, stod Ung Cancer

Vi är så stolta över vår nya produkt där 10% går till #ungcancer. Ett fint doftljus som finns i tre dofter och som sprider värme och omtanke.

Essentia doftljus

Victorian doftljus Essentia

Victorian doftljus ny leverantör för oss i vår! Så milda härliga dofter i två modeller och med fina somriga mönster. Perfekt sommarpresent till grillfesten eller till sommarstugan!

Victorian Dreamia doftljus

Victorian doftljus med 100% soyavax Dreamia, otroligt fint doftljus med vackra blommor och ränder med blommig doft!

Varje dag kommer det in fler nyheter till butiken och det är så roligt att varje dag kombinera våra härliga blommor och skapa nya mysiga och blommiga miljöer tillsammans med våra fina produkter. Titta in i butiken och i webshopen och skaffa dig dina egna favoriter.
Njut av ljusare dagar och kvällar och dröm om när ni sitter på bryggan och njuter i solen….vi är snabbt där nu!!
/Marie

MISSA INGA ERBJUDANDEN!

Få massor av inspirerande tips om blommor och personlig dekorativ inredning  direkt i mailen. Anmäl dig här och missa inga av våra kampanjerbjudanden!

Ok!