Modevisning och Afternoon Tea

Wow, vilken kväll det blev i torsdags! Nässjö är fantastiskt!!

Från att sociala medier förra året fylldes av pampas så håller den torkade trenden i sig och det är så vackert att blanda torkat tillsammans med säsongens underbara färska snittblommor.

Allt började med att Markus på Thimons Konditori ville köra en modevisning med sitt härliga koncept Afternoon Tea och vi var några butiker som blev riktigt inspirerade. Känslan av att samarbeta och göra event är så fantastiskt MEN känslan av att ni kunder och Nässjöbor “nappar”på våra idéer är oslagbar! Efter att allt bestämts och affischerna kom upp i butikerna så blev det slutsålt på knappt en vecka och Markus fick till och med göra en reservlista. 91 personer kunde Thimons ta emot och vi blev ännu mer taggade att det skulle bli en rolig kväll tillsammans!

Fina blomsterbuketter fran Nilssonsblommor i Nassjo

Kvistrosor, löjtnantshjärta, kungsängslilja, fjärilsranunkler, luktärt, helleborus, eucalyptus=KÄRLEK

Förberedelserna i varje butik började och vi ville ge er som skulle komma en extra upplevelse och visa vad varje butik har att erbjuda och dela med oss av tips på trender och på det krydda med en goodiebag från varje butik. Vi här i butiken började prata om vad vi skulle hitta på för roliga buketter att inspirera med och vid såna här tillfällen är det såååå roligt att få göra lite extra allt och ta ut buketterna lite. Vi köpte hem en underbar mix av säsongens blommor och blandade med torkat. Eftersom årets färgpalett går åt det lite ljusare hållet så var pasteller ett givet val. Nyanserna gick åt rosa och ljusgult som är årets färg nummer 1 och korallrött. Vi ville göra en riktig “pastellbomb”, och då blev resultatet gypsophila i alla möjliga färger.

Gypsophila eller brudslöja i alla möjliga pastell toner blev en riktig pastelldröm!

Vårens färger gult och rosa som slår lite åt persika är ju bara ljuvligt!

En mix av syrener, kvistrosor, ammimajus, helleborus, statice i ett rede av fjädrar och björkris.

Thimons förberedde sitt underbara Afternoon Tea och det var många läckerbitar på de lyxiga tårtfaten, en fröjd att titta på och som skulle bli fantastiska att njuta av under kvällen. Halv sex tog Markus emot alla gäster och visade dom till sina respektive bord. Efter att alla hade kommit så serverades ett härligt fat till varje bord. Det såg så fantastiskt gott ut och jag lovar att det var en smakupplevelse i minsta detalj och ingen gick hungrig därifrån! Thimons är ju helt fenomenala på att få en upplevelse för både ögat och gommen!

Sen var det dags för modevisningen. Greens, Bonvings skor, Z-guld visade trendiga kläder, skor och smycken, och man fick massor med inspiration till vad man skulle välja till våren och sommarens garderob! Det fanns allt från vardag till fest och lyx och man ville verkligen ha precis allt! Våra buketter vandrade runt mellan borden och man hade verkligen tillfälle att hitta sina favoriter.  Det blev en toppenkväll och jag tror att alla som gick hem kände att de fått lite extra av allt denna kvällen…..och fick en positiv överraskning när man öppnade goodiebagen! En helt vanlig torsdagskväll i Nässjö när den är som bäst! Tack all goa kunder som kom och stort tack till butikerna som gjorde det här tillsammans.

Greens härliga modeller visade våra buketter tillsammans med kläder, skor, smycken samtidigt som man kunde njuta av Thimons härliga Afternoon Tea

MISSA INGA ERBJUDANDEN!

Få massor av inspirerande tips om blommor och personlig dekorativ inredning  direkt i mailen. Anmäl dig här och missa inga av våra kampanjerbjudanden!

Ok!