Vår, vår , vår i butiken!!!!!

Ernst kruka med öra

Man blir glad i hela kroppen när det är regnigt och blåsigt ute och det kommer pall på pall med nyheter till butiken! Även om det inte är vår ännu så har vi vårkänslor hos oss. Eucalyptus i kruka är ju en favorit med sina blågröna blad som doftar underbart och ger lite medelhavskänsla. Du ska vattna den regelbundet och måttligt(den får inte torka ut helt), placera den ljust så nu ska man helst ha den i fönstret när det fortfarande är vintermörker ute. Visst är den underbar i Ernst glaserade kruka med öron!!!

Elefantöra är en riktig trendblomma och är väldigt lättskött. Den tycker inte om att bli övervattnad så vattna sparsamt. Den är lätt att ta sticklingar från och den mår bra av att byta plats då och då! Mycket gröna växter hemma ger en härlig hemtrevlig känsla hemma. Det lyfter den övriga inredningen.

oxalis

Varför inte ha en lyckoklöver hemma! Denna underbar Oxalis med sina spröda och skira blommor känns verkligen som vår! Denna växt är faktiskt väldigt lättskött, så även om man inte är så bra på blommor så brukar denna överleva! Den trivs inte för mörkt utan vill ha ljus men inte direkt sol. Den finns som denna med härliga ljusgröna blad och vita blommor men också med purpurfärgade blad och rosa blommor. Tycker verkligen att du ska testa denna, den är så fin!

Ernst glasvas rak stor

Nu äntligen har Ernst nyheterna börjat att komma till butiken och vi har fyllt på med klassikerna. Nytt för våren är bland annat fina ljusstakar i trä, nya modeller i krukor och glas. Lycka i det lilla!!

Ranunklar, tulpaner, anemoner, viburnum, eucalyptus vilken är din favorit vårblomma! Varje vecka har vi fång med blommor och grönt i butiken så du själv kan göra härliga buketter av dina favoriter! Det finns inget härligare än snittblommor i en härlig vas när man vill lyxa till det lite i vardagen och nu när det är kallt, blåsig och regnigt ut så är det härligt att ta in våren med underbara blommor!

St paula!!!! En klassiker som finns i många färger, denna söta ljusblå är absolut min favorit. St paula ska man placera lite skuggigt men ändå ljust och inte vattna för mycket, låt den gärna torka upp mellan vattningarna. Den är hållbar men tycker inte om kyla så placera den inte i ett dragigt fönster denna tiden! St paula i olika färger på ett härligt fat är en riktig vårdekoration!

Orkideér!!!!! Denna veckan har vi kampanj på kolibriorkideér för bara 99Kr(V.9)! Denna låga, söta orkidé med många blommor på varje stängel är så fin! Orkideér är så tacksamma och är lätta att sköta. De behöver inte mycket skötsel. Vattna dem under rinnande vatten var 10:e dag ungefär och låt den stå och rinna av överflödigt vatten innan du sätter tillbaka den i krukan. Annars kan du se på rötterna när de behöver vatten, de kommer ofta i genomskinlig kruka för att man ska kunna hålla koll på rötterna, är rötterna gröna har den tillräckligt men när de börjar bli grå vill den ha vatten. Det viktigaste man ska tänka på med orkideér är att de inte tål kyla och drag! Plocka bort dom från fönstret om du har fönstret öppet och se till att de står i en jämn rumstemperatur hela tiden. Det finns massor med färger så det finns en favorit för alla!

Vas bärnsten stor

Så roligt när vi får fylla hyllor och fönster med vårnyheter! Vårens färger är inspirerade av naturen sandfärgat, grönt, brunt, blått, rosa, och gult i olika nyanser. Vi har fått hem massor med fina krukor, vaser och inredningsdetaljer i olika strukturer, färger och modeller. Fina detaljer som lyfter det du har hemma och skapar din egen stil!

Dr. Westerlund pelargon

En gammaldags växt som är tillbaka på allvar är Rosengeranium, en pelargon med doft som rekommenderades av doktor Westerlund som en hälsoblomma. Den passar både ute och inne så den är perfekt att ha inne nu och njuta av och som man sen kan flytta med sig ut på altanen när solen och värmen kommer! Den vill ha mycket ljus och vattnas regelbundet. Den har härliga ljusgröna blad men kan också få små ljusrosa blommor.

Den torkade trenden håller i sig! Att blanda torkat med färska härliga snittblommor eller fylla din favoritvas med en härlig bukett blandade torkade blommor är ju bara lycka! Det finns mycket fint torkat att välja på i butiken. Butiken är full med nyheter och inspiration under tiden vi väntar på att våren ska komma ute och vi kan ta med oss kaffekoppen ut i solen!

MISSA INGA ERBJUDANDEN!

Få massor av inspirerande tips om blommor och personlig dekorativ inredning  direkt i mailen. Anmäl dig här och missa inga av våra kampanjerbjudanden!

Ok!