Studentfest och balblommor!

Molly glasvas rak rökgrå räfflad

"Sjung om studentens lyckliga dar....." ja nu är det dags för 2019 års studenter att springa ut från skolan och denna dagen är verkligen något som ska firas! Grattis och lycka till alla ni studenter som har kämpat med sena pluggnätter och svåra prov. Ni ska va så stolta över er själva och ni har fixat det och nu är det dags att fira!

Förväntningarna på denna sista veckan innan studenten är höga och det är mycket som ska planeras och fixas men man får inte glömma bort och njuta.

Det är en stor dag för både studenterna och föräldrarna men det är också mycket som ska planeras och förberedas. Det ska ordnas student kläder, studentmössa, balkläder, plakat, studentfest ja förberedelserna är många. Jag säger bara vad vore en skolavslutning eller ett studentfirande utan blommor. Från att möta den lyckliga studenten med mössan i handen och få hänga lite blommor runt halsen till att fixa borden och hemmet med fina blommor. Att dekorera hemma gör halva festen, så passa på att duka upp med härliga blommor på borden. Massor med ballonger och blommor och fina dukningar skapar en klassisk studentfeststämning och gör dagen till ett fint minne!

En av de stora händelserna som studenterna planerat i tre år är ju balen. Klänningar och kostymer har provats och förväntningarna är på topp. En favorit som balblomma är absolut kallan, den finns i massor med färger och blir en fin accessoar till klänningen och kostymen. Man ska välja sin favoritblomma som balblomma, Kalla, Pion, Ros eller något annat man tycker är fint!

Tänk att dagen när det är bal snart är här, så länge man väntat och förberett och så äntligen ska man snart få klä upp sig och ha en härlig kväll. Blommorna är en del av dagen och det är så fint med ett armband om man inte vill bära på sin balblomma. Armband kan man göra i flera olika modeller och med olika blommor. Vi hjälper gärna till och ger råd!

Här i Nässjö har vi som tradition att man går röda mattan från våran fina stadspark ända till Hotellet och det är verkligen en folkfest att titta på alla fina balpar som entrar mattan och ser fram emot en oförglömlig kväll! Nervösa och kanske på lite darriga ben ska studenterna gå fram, lagom fort och samtidigt le mot alla som vill ta den där perfekta bilden och så ska man hinna med och njuta av stunden också! Men väl inne på hotellet är det bara och njuta av kvällen och ha roligt tillsammans med vännerna man ha tillbringat så mycket tid med i tre år.

Kom in till oss så hjälper vi dig att välja den perfekta balblomma och ett fint corsage till kavajen. Sen när ni gått på röda mattan och alla har tagit så fina foton på er så hoppas vi att kvällen blir så där oförglömlig som ni tänkt er! Vi är så glada och ser så mycket fram emot att vi har fått förtroendet att göra fint på borden i festlokalen! Jag lovar att vi ska ta mycket bilder så ni andra också får se hur fint studenterna ska få på kvällen!

En hårkrans passar perfekt att ha under festen när mössan har åkt av och man ska fira med vänner och familj!

Jag har själv en student i år, min sista och jag ser fram emot att möta henne på skolgården och se lyckan, glädjen och förväntningarna i ögonen. Efter allt fixande och förberedande är det dags att bara njuta av den här dagen! Studenten är ju en av livets största stunder och en av de roligaste festligheterna man får planera och genomföra. Så lycka till alla ni som har en student att fira i år! Nu hoppas vi bara att solen är med oss så allt blir så där som man tänkt sig!
Stort grattis och Lycka till i framtiden alla duktiga studenter!

MISSA INGA ERBJUDANDEN!

Få massor av inspirerande tips om blommor och personlig dekorativ inredning  direkt i mailen. Anmäl dig här och missa inga av våra kampanjerbjudanden!

Ok!