Om Nilssons Blommor

 

Om Nilssonsblommor- Bild pa all var personal

Välkommen till oss på Nilssons blommor!

Vi är kreativa florister i Nässjö som skapar blommor för alla tillfällen. Blommor till högtidsdagar, begravningsblommor, bröllopsblommor eller varför inte unna dig själv nya växter till ditt hem. Dekorera dina vaser och krukor med fina snittblommor, gröna kvistar, vackra buketter och fina krukväxter som får ditt hem bli en mysig atmosfär och skapar en trivsam miljö i alla rum.

I vår blomsterbutik i Nässjö säljer vi även fina trendiga inredningsdetaljer såsom vaser, krukor, ljusstakar, ljuslyktor att dekorera ditt hem med från kända varumärken bland annat från Ernst, Wikholmform, Bergs Potter, Edelman, Mitt & Ditt och Strömshaga.

Vi är en lokal blomsterhandel som har målsättningen att erbjuda dig god service och det senaste inom krukor och vaser som får varje växt att hamna i fokus och skapa stämningsfull atmosfär i ditt hem. Vårt sortiment uppdateras hela tiden och vi hänger med i trender för att kunna erbjuda dig det senaste inom blommor och tillbehör.

Har du några frågor eller undrar över något kontaktar du oss enklast via vårt kontaktformulär här nedan eller skicka ett mail med din fråga till info@nilssonsblommor.se. Vill du hellre prata med oss direkt når du oss på telefonnummer: 0380-104 46.

 

Öppettider:

Mån-Fre: 09;30-18:00   Lörd: 09:00-14:00    Sönd: Stängt

Kontakta oss här


   

  Bolagsinformation

  Nilssons Blommor

  Företagsnamn: Nilssons blomsterhandel i Nässjö AB
  Organisationsnummer: 556799-4040
  Adress: Stortorget 2A
  Momsreg-nr.:SE556799404001
  Registrerad för F-skatt

  MISSA INGA ERBJUDANDEN!

  Få massor av inspirerande tips om blommor och personlig dekorativ inredning  direkt i mailen. Anmäl dig här och missa inga av våra kampanjerbjudanden!

  Ok!