Nu öppnar vi e-handel!

Marie-Ekelund-och-Nilssons-blommor-i-Nassjo-oppnar-upp-handel-med-trendig-inredning-och-blommor

Äntligen igång!

Så roligt att du har hittat hit. Vi har längtat så att få inspirera er med vår blommiga vardag!

Här kommer vi att dela med oss av vår härliga värld av växter, snittblommor, årstider, trender, kunskap och framför allt vad som händer i vår blomsterbutik varje vecka!

Chansen att möta er med vår butik på nätet har varit en dröm och en ambition länge och äntligen är vi igång. Här kommer vi ha öppet för dig 24 timmar om dygnet.

Jag heter Marie Ekelund och driver Nilssons Blommor i Nässjö sedan 2010. Jag älskar verkligen mitt yrke och att få skapa och ge er den allra bästa servicen i en inspirerande blomstermiljö ger mig så mycket energi varje dag! Att ta steget och öppna en webbshop och en blogg är något som funnits i mina tankar länge. Jag ser verkligen fram emot att få dela med mig av det jag brinner för på ett nytt sätt och hoppas att du kommer känna dig välkommen och inspirerad.

Marie Ekelund ägare av Nilssons Blommor i Nässjö

Jag heter Marie Ekelund och driver Nilssons Blommor i Nässjö sedan 2010. Jag älskar verkligen mitt yrke och att få skapa och ge er den allra bästa servicen i en inspirerande blomstermiljö ger mig så mycket energi varje dag! Att ta steget och öppna en webbshop och en blogg är något som funnits i mina tankar länge. Jag ser verkligen fram emot att få dela med mig av det jag brinner för på ett nytt sätt och hoppas att du kommer känna dig välkommen och inspirerad.

Det känns så bra att börja med denna underbara buketten. Visst känner ni känslan av höst! De underbara färgerna att njuta av tillsammans med en filt, lite tända ljus och en god kopp te i soffan kan knappt jämföras med något!

mysig höstbukett från Nilssons blommor

En av blommorna i buketten är Anthurium också kallad rosenkalla. Den är mycket hållbar när man har den i rumstemperatur. Eftersom den är väldigt känslig mot kyla är vi alltid väldigt noga när vi packar in den annars kan den lätt bli svart i kanterna. Alltså tänk på att den inte ska ställas svalt!

Rosenkallan finns ju också som krukväxt. Med sina läckra blad och blommor passar de jättefint in i den gröna trenden! Den ständiga utvecklingen att ta fram nya sorter göra att det finns massor men läckra färger att välja bland! De exotiska blommorna och grönskan håller sig fina länge och den är väldigt lätt att sköta! Jorden ska vara lätt fuktig och tycker bäst om en regelbunden vattning så tänk på att den inte tycker om att få för mycket vatten åt gången!

Anthurium-också-kallad-rosenkalla-Nilssonsblommor.se

Alltså njut av en exotisk blomma i din favoritfärg den här årstiden när man behöver något som lättar upp i höstmörkret!

Ha en underbar vecka!

MISSA INGA ERBJUDANDEN!

Få massor av inspirerande tips om blommor och personlig dekorativ inredning  direkt i mailen. Anmäl dig här och missa inga av våra kampanjerbjudanden!

Ok!