Kärlek och alla hjärtans dag!

Handla och bestall blomsterbud valj pa massor av fina blommor och buketter hos Nilssons blommor

Jag älskar dig

Alla hjärtans dag närmar sig med en måndag fylld med kärlek. Den 14:e februari är det dags att uppmärksamma alla som betyder mycket för dig, flickvän, pojkvän, mamma, pappa, mor och farmor/far, bästa vännen, arbetskamraten...ja listan kan göras hur lång som helst!

Man kan visa sin kärlek på många sätt och blommor är ett fantastiskt sätt!!! Att få blommor av någon personligen eller som en överraskning till dörren är något man blir otroligt glad över och som man faktiskt aldrig glömmer. Hos oss skickas det blommor och kärleksförklaringar varje dag och vi är så tacksamma att ha ett yrke som gör människor glada.

Det säljs ungefär fyra miljoner rosor enbart i Sverige på alla hjärtans dag och rosen är ju framförallt den stora symbolen för kärlek men en härlig vårbukett denna tiden på året är precis lika uppskattat.

Blommor har en stark förmåga att förmedla känslor när inte orden räcker till och i alla sammanhang. Gå på känsla och välj din egen favorit och färg när du ska välja vad du vill att blommorna ska förmedla.

I bland kanske man inte befinner sig på samma plats just den dagen och du vet väl att vi hjälper dig att förmedla blommor i stort sätt över hela världen. speciellt i dessa tider när man inte har möjlighet att träffas på samma sätt som tidigare. Beställ härliga blommor här på vår hemsida eller gå in på interflora.se annars är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Ring oss på 0380-10446 så hjälper vi dig att skicka blommor till din kärlek.

Handla och bestall blomsterbud valj pa massor av fina blommor och buketter hos Nilssons blommor

Du och jag

Vi finns på plats vardagar i butiken mellan 9:30-18 och lördagar 9-14 och hjälper dig att hitta dina favoritblommor. Hoppas vi ses snart!

MISSA INGA ERBJUDANDEN!

Få massor av inspirerande tips om blommor och personlig dekorativ inredning  direkt i mailen. Anmäl dig här och missa inga av våra kampanjerbjudanden!

Ok!