Kärlek och Alla Hjärtans Dag 14/2!!

Handla och bestall blomsterbud valj pa massor av fina blommor och buketter hos Nilssons blommor

Alla Hjärtans Dag 14/2! En dag när vi får sprida lite extra kärlek till dom vi älskar. Ett perfekt tillfälle att visa för den ännu hemliga förälskelsen eller den kärleken du känt i många år vad du verkligen vill säga!

Kärlek

Ibland är det svårt att veta hur man ska förmedla sin kärlek till någon man tycker om. Då är blommorna ett bra sätt, de talar sitt eget språk. Det är det som är så roligt med floristyrket att det finns inte många som inte uppskattar att få eller ge blommor. Till bästa vännen, till pojk/flickvän, till mamma, till farfar eller till någon du uppskattar på jobbet! Välj en blomma som är personlig och som passar just den du vill ge blommor. Rosor, en härlig vårbukett, tulpaner ja det finns massor att välja på!

Oavsett vad man tycker om temadagar så är Alla hjärtans dag en dag som lyser upp lite denna mörka tiden och som sätter lite guldkant på vardagen!

Handla och bestall blomsterbud valj pa massor av fina blommor och buketter hos Nilssons blommor

Rosen är ju absolut kärlekens blomma nr 1! På Alla hjärtans dag säljs det ungefär fyra miljoner rosor bara i Sverige denna dagen!!!! Efterfrågan på rosor till denna dagen påverkar naturligtvis hela världen!

Floristens val

Säg det med en blomma, eller tio, det finns många som vill gå efter blomsterspråket och där beror antal och färg på vad du vill säga. Men vi brukar alltid säga att vill du vara helt säker på att få fram det du vill ha sagt, ge blommor du tycker om och - säg det du vill med dina egna ord! Då kan det aldrig misstolkas för om man ska gå efter blomsterspråket måste man ju vara säker på att mottagaren kan språket!

Om du väljer blomsterspråket så betyder antalet: EN blomma "Du är mitt allt" / TVÅ blommor "Låt oss resa bort tillsammans" / Tre blommor "När får jag träffa dig igen" / FYRA blommor "Jag ser upp till dig och är dig tacksam / FEM blommor "Jag gör vad som helst för dig" / SEX blommor "Jag tvivlar på ditt ord" / SJU blommor "Jag älskar dig" / ÅTTA blommor "Jag förblir dig trogen intill döden" / NIO blommor "Jag vill vara ensam med dig" / TIO blommor "Vill du gifta dig med mig"

Floristens val

Färgerna har också ett budskap: BLÅ blomma "Jag vill bli vid din sida intill döden" / GUL blomma "Du är solen i mitt liv" / LILA blomma "Jag önskar dig all lycka och välgång i livet" / ROSA blomma "Jag är förälskad i dig och lovar dig trohet" / MÖRKRÖD blomma "Jag saknar dig så" / ORANGE blomma "Jag är din vän" / VIT blomma "Jag tror på din ärlighet" / RÖD blomma "Jag räknar dagarna tills vi möts igen" Färgernas språk har även ett speciellt budskap och det är värd att lägga på minnet allra helst nu när det är skottår..... En bukett med BLÅ. RÖDA och VITA blommor=FRIERI!!!!!!!

Ibland kanske inte man befinner sig på samma plats just denna dagen och du vet väl att vi förmedlar blommor över hela världen! Vi hjälper dig gärna att överraska på jobbet eller hemma eller vart än din kärlek befinner sig. Beställ härliga blommor här på hemsidan eller gå in på interflora.se annars är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal 0380-10446. Hoppas vi ses i butiken och får hjälpa dig att välja perfekt blomma till den du tycker om antingen på Alla hjärtans dag eller alla andra dagar på året när kärleken behöver lite blommor!!! Va rädda om varann!

MISSA INGA ERBJUDANDEN!

Få massor av inspirerande tips om blommor och personlig dekorativ inredning  direkt i mailen. Anmäl dig här och missa inga av våra kampanjerbjudanden!

Ok!