Interflora och Internationella kvinnodagen!

Floristens val

På söndag är det Internationella kvinnodagen, det är en dag då vi ska lyfta fram alla starka kvinnor i världen och de närmast runt omkring oss!!

Förra året och även i år uppmärksammas kvinnliga statyer av Interflora och kollegor runt om i Sverige! I Sverige finns det runt 20 kända kvinnliga statyer med namn, det ska ställas mot nära 200 manliga statyer. Bilden här är tagen från Interfloras kamapanj på en av dessa fina arbeten förra året. Här kan man verkligen prata om Flower Effect!

På Internationella Kvinnodagen använder vi kraften i och av våra blommor och florister för att hylla kvinnan. Interflora och våra duktiga florister i landet gör det genom att smycka kvinnliga namngivna statyer med blommor för att ge kvinnorna lyskraft och utrymme! Visst är det ett härligt sätt att uppmärksamma kvinnor! Även denna bilden är tagen från Interfloras kampanj förra året.

Vi binder härliga buketter i butiken som passar perfekt att uppmärksamma någon kvinna du tycker behöver lite extra uppmärksamhet denna dagen!

Floristens val

Ge en tanke, en kram, en blomma till någon som är stark just för dig!

Den internationella kvinnodagen instiftades 1910 för att uppmärksamma ojämnställdhet och kvinnors situation i världen. Så på söndag passar vi på att ge lite extra omtanke till kvinnor i vår närhet!

MISSA INGA ERBJUDANDEN!

Få massor av inspirerande tips om blommor och personlig dekorativ inredning  direkt i mailen. Anmäl dig här och missa inga av våra kampanjerbjudanden!

Ok!