I det enkla bor det vackra!!

Ernst doftljus

Ernst doftljus citat “Tid till ingenting”

Nu kommer höstmörkret på kvällarna och vi får krypa ner under filten och tända ljus! Det tar lite tid innan man vänjer sig vid mörkret och de kalla vindarna men så fort man får tända ett ljus så känns allt bättre! Ernst doftljus i glas med soyavax har en brinntid på 50 timmar.

Ernst takkrona

Ernst rund ljuskrona

Ernst ljuskrona i svart metall har plats för 6 stycken ljus. En fin inredningsdetalj som förhöjer mysfaktorn hemma. Den är lika fin att ha enkel utan någon dekoration eller klä med kvistar, torkat efter säsong och efter din egna personlighet!

Ernst rost kuddfodral

Kuddfodral linne rost

En favorit är Ernst kuddfodral i 100% linne med söta tofsar på kanterna. Kuddfodralet är tillverkat i naturligt material som passar perfekt att piffa upp inredning och göra det mysigt i soffan

ernst handduk

Ernst kökshandduk havregul

Mysiga kökskvällar i köket med bakning och god mat blir så mycket roligare med fina inredningsdetaljer. Ernst havregula kökshandduk i 100% linne är så fin och det är rolig att lyfta den övriga inredningen med någon accentfärg!

Ernst förkläde

Ernst förkläde natur

Ernst förkläde är i 100% linne och en perfekt present till någon du tycker om och som är en stjärna i köket! Med lite hjälp från Ernst går det inte misslyckas!

Ernst Ljusfat

Ernst Ljusfat pigg

Med Ernst ljusfat skapar du härlig atmosfär tillsammans med den övriga inredningen i ditt hem. Fatet har en pigg till ljuset så det står stadig och enkelt och man kan låta ljuset brinna extra länge. "I det enkla bor det vackra"

MISSA INGA ERBJUDANDEN!

Få massor av inspirerande tips om blommor och personlig dekorativ inredning  direkt i mailen. Anmäl dig här och missa inga av våra kampanjerbjudanden!

Ok!