Hortensia!!!

En av mina absoluta favoritblommor är hortensia i alla former! Nu är det äntligen säsong för svenskodlade hortensia i kruka!! Vilken lycka! Säsongen för hortensia i kruka börjar nu i mars och pågår ända fram till sommaren!

Denna veckan fick vi fick tag på en superfin leverans med svenskodlade hortensia från Arvidssons handelsträdgård! Att köpa svenskodlat främjar ju inte bara miljön utan även våra lokala odlare! Denna veckan (v11) kan vi sälja superfina hortensia för bara 89Kr så passa på och välj din favoritfärg!

Det är svårt att hitta en mer storslagen blomma än hortensian. Den är ju också fin som snittblomma men just nu är det inte riktig säsong för dom. Det går att få tag på men just nu är priset lite högre på dom. Framåt sommaren men framför allt slutet augusti och början september är det högsäsong för snitthortensian.

Hortensia i kruka ska placeras ljust men inte i direkt solljus. Den kräver mycket vatten men ska absolut inte stå i vatten, så häll av överflödigt vatten från krukan när du vattnat. Den passar lika bra i fönstret som på bordet.

Visst är det underbart med hortensia! Man kan verkligen njuta av denna underbara blomma länge!

MISSA INGA ERBJUDANDEN!

Få massor av inspirerande tips om blommor och personlig dekorativ inredning  direkt i mailen. Anmäl dig här och missa inga av våra kampanjerbjudanden!

Ok!