Blomsterfest och 25års jubileum hos vår leverantör!

Nu i helgen har vi varit på öppet hus hos vår leverantör i Borås! Carlsson Blomstergrossisten hade 25års jubileum och vi är så glada att vi fick komma dit och vara med och fira!

De hade laddat från golv till tak med det vi älskar mest!! Blommor!! Det fanns allt man kan drömma om som florist. En blomsterkyl med godbitar, nyheter och alla sorter man kan tänka sig! Bland annat Protea, denna underbara exotiska blomma i massor med färger

Floristiska arbeten som inspirerade och som gör att en florist bara vill hem och skapa i butiken! Vilka färger med nypon, gloriousa, anthurium, rosor, euforbia i en skål med ljung!! Så vackert!

Alltså hortensia!!! Ett hav med hortensia i alla nyanser gör bara att man blir så lycklig!!

Hur mycket växter som helst! Nästa vecka blir det växtfest på Nilssons!! Det fanns så mycket fint så nu har vi köpt in så vi ska fylla hela butiken med nyheter, grönt, blommande, ute, inne och framför allt med massa klipp!! På måndag eftermiddag kommer allt till butiken specialplockat med så fin kvalitet!!

Vad sägs om denna underbara insektsätande växt, Sarracenia! Så fina och ser väldigt oskyldiga ut men dock inte för insekterna!

Trenden med torkat bara växer och det fanns ett fantastiskt sortiment som vi plockade massor med godbitar ur. Kommer finnas mycket fint att välja bland i butiken nästa vecka!

Grönt, grönt, grönt! Man blev bara så lycklig av att njuta av allt!

En härlig hortensiakrans med orkideer, nejlikor, anemoner och porslinsblomma, en floristdröm!!!

Nu är vi så inspirerade att börja jobba med allt fint i veckan! Vilken energi att få hem allt och göra fina buketter till er!

En riktigt härlig höstkrans med chryss, germini, nejlikor, limonium och torkat.

Vi tackar och gratulerar Carlsson Blomstergrossisten för en fantastisk dag och till 25år! Nu ser vi fram emot så mycket fina växter som kommer till butiken i veckan!

MISSA INGA ERBJUDANDEN!

Få massor av inspirerande tips om blommor och personlig dekorativ inredning  direkt i mailen. Anmäl dig här och missa inga av våra kampanjerbjudanden!

Ok!