Blomsterafterwork med miljötänk!

Vilken wowkväll med Interflora igår! En kväll när vi florister kunde luta oss tillbaka och njuta av att se duktiga kollegor inspirera oss! Det var en sån där onsdagskväll när det är mörkare än mörkast ute och vi fick komma till en underbar lokal Lustfyllt utanför Mullsjö. Där välkomnade Interflora oss med ljus,blommor och fantastisk inspiration med miljötänk!

Lokalen är en dröm där blommorna verkligen kom fram och man bara kunde njuta av det vi älskar mest! Tillsammans med kollegor från butiker runt om minglade vi först runt och tittade på alla fina arbeten, pratade med våra leverantörer och smakade alla goda snittar. Det är verkligen kvalitetstid att bara få njuta en kväll och samla energi och idéer inför höst och jul tillsammans.

Visst är den bara ljuvlig!!! Santinichryss, rosor, blodtopp, ilex, begonia, nejlikor tillsammans med magnoliablad och torkade blommor. Den är bunden med ett miljötänk som vi alla måste börja fundera över och jobba med. Miljö och hållbarhet är något som Interflora jobbar mycket med i sitt framtida arbete. Med nya bindtekniker och miljövänliga produkter kan vi i branschen göra skillnad.

Sara-Lisa inspirerade oss med så många fina arbeten samtidigt som vi fick njuta av en fantastisk tre-rätters middag! Hon är en härlig florist och person som verkligen gav oss energi och det där lilla extra som gör att man älskar sitt yrke så mycket! Denna deluxebuketten var helt magisk!

Den här ljusdekorationen blev min favorit och även denna hade miljötänk och hållbarhet i produkter och teknik. Färgerna och blommorna blev så fina tillsammans med ljuset och torkar efter hand så man kan njuta av den länge!!

En lite annorlunda väggkrans som passar fint året runt men som man kan "jula" till lite med dekorativa stjärnor eller annat fint efter sin personliga stil.

Ett härligt sätt att återanvända en kantstöttkruka! Den torkade trenden är verkligen här för att stanna, att blanda torkat material tillsammans med färska blommor=kärlek!!!

Kvällen avslutades(trots att vi aldrig ville åka hem)med ännu en deluxebukett. En floristkärlek med bara lyxblommor som passade så bra tillsammans med kristallkronorna i lokalen. Nu är vi laddade att inspirera dig i butiken, vi ser verkligen fram emot att göra härliga arbeten med nya trender, nya tekniker och fortsätta tänka på miljön i vardagen!

MISSA INGA ERBJUDANDEN!

Få massor av inspirerande tips om blommor och personlig dekorativ inredning  direkt i mailen. Anmäl dig här och missa inga av våra kampanjerbjudanden!

Ok!