Advent

Julskyltning hos nilssonsblommor i Nassjo

Julen närmar sig och när den första snön föll för ett par veckor sen var jag på riktigt på väg att göra advent hemma! Advent är min absoluta favorithögtid på året! Inte så mycket för att jag får vara hemma och njuta och tända det första ljuset samtidigt som glöggen sprider härlig doft i hela huset…nä…det är för att det är då julen börjar för oss i butiken! Då har vi köpt in och packat upp varor i mängder. Vi har flyttat runt exponeringsbord , städat, putsat fönster och gjort upp arbetsschema, planerat, planerat och PLANERAT….och så äntligen får vi börja sälja hyacinter, julstjärnor, amaryllis, granriskranar, pynt!!! Hela butiken börjar dofta JUL!!!

Adventsskyltning hos Nilssonsblommor i Nassjo

Adventsskyltning i butiken

Hela adventsvecka är den absolut roligaste på året. Det är så kul att få hjälpa till att ge julstämning till er alla som ska göra fint hemma. Blommor är så viktigt till denna helgen och det är då man känner att man verkligen har världens roligaste jobb! Hela veckan ända fram till stängning på lördagen är det full fokus i butiken och när vi sen låst för dagen så börjar vi julskylta! LYCKA! Julskyltningen i Nässjö är sen långt tillbaka en fin tradition då många går ut för att få julstämning. Då samlas man för att titta i skyltfönster, spela på chokladhjul, dricka glögg och kanske träffa tomten. Vi ä då så förväntansfulla att få bidra med våra skyltfönster! VI börjar att planera för detta direkt efter sommaren och det är denna helgen vi får visa lite extra! Vi börjar med att tömma fönsterna och fylla dom med allt vad som hör julen till. En överdos av julstämning, inredning, ljus, dofter och så blommor, blommor, blommor!

Julskyltning- Nilssonsblommor i Nässjö

Julskyltning i Nässjö 2018

Vi har gjort det här tillsammans i så många år och min personal är den absolut bästa personal som finns! Ett riktigt dreamteam som sliter och delar min passion för blomsteryrket! Efter måååånga timmars arbete, skratt, koncentration och kreativitet så värmer vi glöggen och äter ris ala malta tillsammans. Det är vår ”julafton” tilsammans!

Efter några timmars sömn är det snart dags att åka till butiken igen och börja tända ljus….det tar tid att tända alla ljus kan jag lova…??men mysigt blir det!! Klockan 15 öppnar vi och det finns inget som är så värdefullt som att jobba den dagen och få träffa alla er i butiken och få visa upp allt som vi har gjort tillsammans! När klockan blir 19 så tar det en stund att plocka iordning och framför allt se till att alla ljus verkligen är släckta, men då är det en trött, nöjd och väldigt tacksam Marie som åker hem och tänder första ljuset med familjen och äter upp resterna av ris ala maltan från kvällen innan!

Nu ääääntligen börjar julen på allvar!! Åh jag kan riktigt känna alla dofter……!

Ha det gott!

MISSA INGA ERBJUDANDEN!

Få massor av inspirerande tips om blommor och personlig dekorativ inredning  direkt i mailen. Anmäl dig här och missa inga av våra kampanjerbjudanden!

Ok!